Forum poświęcone jednemu z najlepszych klanów w grze Combat Arms
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witajcie.
Tu może wielu zaskoczę, ale tak naprawdę mam na imię Michał. Tytułujcie mnie jak chcecie, aczkolwiek wolę to Maciejko, bo takim nickiem posługuję się w grze. A to dlatego, że dokładnie w 2009 roku, mój brat założył to konto w grze Combat Arms. Nie byłem przekonany do tej gry, ale jak widzicie - zostałem przy niej na dłużej.
W tym roku kończę 19 lat. Jestem w klasie maturalnej, więc piszę w tym roku maturę. Niestety, oznacza to, że na CA mogę być rzadziej niż bym chciał. Dużo rzadziej...
Zajmuję się przy tym pisaniem dla Wortalu www.igol.pl, gdzie udzielam się jako dziennikarz sportowy. Można mnie #FF na Twitterze, albo pod tamtym adresem czytać moje teksty. Serwis jest piłkarski, więc jeżeli kogoś interesuje owa tematyka, to gorąco zapraszam!
Grasz w jakieś inne gry niż combat arms?
ech Polish Raiderz admin 256 meczy ;-; i te logo ;---; to byly czasy teraz diament pisze nowa historie
Tylko takie książki czy czytasz coś innego np; Metro 2033?
Generalnie, to nie mam czasu na wyczerpujące lektury. Metro chciałem kiedyś przeczytać, ale jak już sam wydaje swoje pieniądze na książkę, to musi być coś ekstra dla mnie. Najwięcej hajsu leci mi na komiksy To mnie kręci.
W sumie też tak mam. Musi być coś super żebym to kupił
Strony: 1